Cautare

7519 de rezultate pentru "persoane fizice" (2.97 secunde)
În intervalul mentionat s-au inregistrat 117 persoane fizice autorizate - PFA, zece intreprinderi familiale si opt intreprinderi individuale. ... Pana ieri, ritmul in care persoanele fizice se inregistrau ca PFA s-a mentinut crescut.
"Pana acum au solicitat aceasta subventie 1.886 de persoane, pentru o suprafata de 40.087 de hectare. ... Carburantul poate fi achizitionata prin intermediul adeverintelor eliberate de DADR, beneficiarii fiind persoanele fizice si juridice care infiinteaza culturi in teren arabil.
La persoanele fizice, trendul a fost usor mai ridicat decat in 2008 ca numar de persoane", a spus Calinoiu.
De asemenea, pentru o mai buna desfasurare a acestui program pot fi atrase si fonduri provenite din donatii si sponsorizari ale persoanelor fizice si ale persoanelor juridice din tara si din strainatate.
Din ce in ce mai multe banci ofera solutii persoanelor fizice care au intrat, fie si temporar, in "incapacitate de plata" a creditelor. ... Ofertele de restructurare a creditelor sunt adresate numai persoanelor fizice aflate in dificultate.
Cu trei zile inainte de expirarea termenului legal, doar 24% dintre persoanele fizice obligate sa declare veniturile realizate in anul 2008 au depus Declaratia 200.
Constructorii vor investitii clare Ministrul Gheorghe Pogea a apreciat ca prin acordarea posibilitatii de a achizitiona in cadrul Programului "Prima Casa" o locuinta care urmeaza sa fie construita sau una "la rosu", va fi satisfacuta, pe de o parte, dorinta persoanelor fizice de a-si ridica o locuinta sau de a achizitiona una "la rosu", iar pe de alta parte, va fi stimulata constructia de locuinte.
Constructorii vor investitii clare Ministrul Gheorghe Pogea a apreciat ca prin acordarea posibilitatii de a achizitiona in cadrul Programului "Prima Casa" o locuinta care urmeaza sa fie construita sau una "la rosu", va fi satisfacuta, pe de o parte, dorinta persoanelor fizice de a-si ridica o locuinta sau de a achizitiona una "la rosu", iar pe de alta parte, va fi stimulata constructia de locuinte.
In ianuarie, peste 214.000 de persoane fizice si juridice aveau restante la banci, in crestere cu 36% comparativ cu prima luna a anului trecut, ceea ce inseamna ca aproape un sfert din debitori au intarzieri la plata ratelor.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat, marti, ca 17 mai este ultima zi in care persoanele fizice pot depune declaratiile pentru veniturile realizate anul trecut. "Formularul 200 se completeaza de catre contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din:
Cine beneficiaza de acest sprijin Potrivit legislatiei in vigoare, de acest ajutor pot beneficia crescatorii de vaci de lapte, persoane juridice si/sau fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale.
58/2010, care a modificat Codul Fiscal, prevede ca din luna iulie persoanele fizice care obtin venituri ca PFA (persoana fizica autorizata) si din activitati independente, incluzand si persoanele care au contracte pe drepturi de autor sa plateasca la stat contributii la sanatate, la pensii si la somaj.
Cum numarul persoanelor juridice platitoare de TVA este in scadere, statul incearca sa colecteze taxa de la persoanele fizice.
Managerii BCR spun ca se simte o revigorare pe segmentul de companii, unde exista cereri mai mari de finantare, iar la persoane fizice s-au diminuat problemele legate de plata creditelor Managerii BCR pe regiunea Oltenia au aratat, intr-o conferinta de presa organizata ieri, ca economia din aceasta zona are tendinte de revenire.
Persoanele fizice au inlocuit creditul de nevoi personale cu overdraftul, adica se imprumuta de la bancile la care au cardurile de salarii cu doua, trei, sase sau chiar 11 salarii in avans.
"MECMA a initiat un proiect de ordonanta de urgenta care stabileste ca actualizarea taxelor in lei datorate de persoane fizice si juridice romane pentru procedurile legale de protectie a obiectelor de proprietate industriala se amana pana in anul 2014", se arata intr-un comunicat al ministerului.
Clientii bancilor achita, de luna aceasta, mai multi bani catre institutiile financiare, din cauza ca acestea au scumpit, una dupa alta, comisioanele aplicate persoanelor fizice.
Daca exista supragarantii, in baza fidejusiunilor, cum ar fi asigurare de neplata creditului, bilete la ordin emise de companii sau persoane fizice, scrisoare de garantie etc, banca le va putea executa.
Nu este o competitie cu ceilalti participanti, nu se cronometreaza, iar castigatori sunt cei care obtin sentimentul de multumire ca si-au depasit limitele mentale si fizice, ca au iesit din zona de confort si ca pot mult mai mult decat au crezut vreodata.
Retelele electrice inteligente masoara deja folosirea electricitatii, oamenii activi isi masoara pulsul in timpul activitatii fizice, iar sute de milioane de persoane incarca poze etichetate cu informatii de geolocalizare in retelele sociale", afirma Smarr.
google-analytics.com